Inzerce zdarma My4u

vineri, 30 decembrie 2016

Dacă ați încheiat un asigurare completă , veți fi în continuare compensat


  • Dacă ați încheiat un asigurare completă , veți fi în continuare compensat (e) dacă sunteți sau nu în greșit.
  • Dacă nu v - ați abonat la asigurare completă și sunt implicate într - un accident, puteți cere , de obicei , propria de asigurare auto , cel puțin în cazul în care circumstanțele accidentului în contextul convenție RDR. RDR înseamnă decontare directă - Regeling directă. Acesta este un acord între asigurători pentru a rezolva cererile mai rapid.
Mai exact, puteți primi în valoare de auto dumneavoastră de asigurare de răspundere de până la 25.000 de euro, cu condiția că sunteți o victimă a accidentului. Rețineți, totuși, că responsabilitățile trebuie să fie stabilite înainte de regulament RDR 100% poate intra în joc.
dvs. auto răspunderea asigurătorului va numi un expert pentru a evalua valoarea de masina ta chiar înainte de accident. Acest lucru ia în considerare vârsta vehiculului, kilometraj, întreținere ...
În cazul în care accidentul nu este acoperit de regulamentul RDR, puteți apela asistență juridică de asigurare . Acest lucru va ajuta să obțineți despăgubiri, de exemplu , prin scris celeilalte părți, punând o notificare și prin trimiterea unei cereri de compensare. Pe scurt, protecția dumneavoastră juridică asigurător va asigura că veți primi compensația pe care ai dreptate , dar numai în cazul în care cealaltă parte este considerat responsabil pentru accident.
Daca nu sunt acoperite de o poliță de asigurare cuprinzătoare și că responsabilitatea altei părți nu este angajată, veți obține, din păcate, nici o compensație pentru daune-interese.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu