Inzerce zdarma My4u

vineri, 25 decembrie 2015

Ice, snow play part in fatal crash, police-involved collision

                         http://www.kamloopsnews.ca/news/city-region/ice-snow-play-part-in-fatal-crash-police-involved-collision-1.1232041                            

Un accident mortal la o trecere de cale ferată Brocklehurst și o coliziune care implică un crucișător de poliție Jeep și în Pritchard sunt printre accidentele cu zăpadă RCMP se ocupă de furtuni în mijlocul iernii.
În fiecare caz, poliția crede că drumurile alunecoase a jucat un rol, cu toate că investigațiile sunt în curs de desfășurare.
Zăpadă a căzut în regiune din nou duminică, dar nu accidente semnificative au fost raportate ca de după-amiază târziu.
Un bărbat în vârstă de 19 ani a murit în Royal Inland spital sâmbătă dimineața devreme din cauza rănilor suferite atunci când camioneta lui alunecat în calea trenului CN la intersecția Singh Street.
RCMP Personal Sgt. Doug Aird a spus echipajele de urgență au fost trimise la aproximativ 0:40 camionul a fugit în tren mai întâi, apoi s-au ciocnit cu brațul de trecere.
Ocupantul singuratic a fost luat de ambulanta la spital, unde a murit mai târziu.
La început, Brenda Klassen nu cred că mult atunci când a auzit un zgomot provin de la șinele de tren de lângă casa ei. Ea a declarat duminică că a folosit sunetele trenurile fac pentru că ea le aude tot timpul.
- See more at: http://www.kamloopsnews.ca/news/city-region/ice-snow-play-part-in-fatal-crash-police-involved-collision-1.1232041#sthash.C85xCEyP.dpuf








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu